Bouwkundige Keuring In Zoetermeer

Bij Woningkeur Waddinxveen bent u aan het juiste adres voor een bouwkunidige keuring (NHG) van uw huis in de regio Zoetermeer.

Bent u van plan een huis te kopen in Zoetermeer? Heeft u vragen over de bouwkundige staat van het huis dat u op het oog heeft? Wilt u meer zekerheid over de woning die u koopt? Een bouwkundige keuring helpt u verder.  

Of heeft u een bouwtechnisch NHG rapport van de wonig nodig voor de financiëring van uw hypotheek? Laat uw huis keuren!

Bij Woningkeur Waddinxveen bent u aan het juiste adres voor een bouwkundige woningkeuring volgens NHG. Niet alleen krijgt u uitgebreid advies tijdens de inspectie, ook wordt u een volledige rapportage inclusief een kostenherstelraming toegestuurd. Het bouwkundige rapport wordt in begrijpelijke taal geschreven en voorzien van foto's van de bouwkundige onderdelen. U beschikt snel over het rapport! Meestal ontvangt u de dag na de keuring de rapportage al in uw mailbox!

De afgelopen jaren heeft Woningkeur Waddinxveen voor veel geïnteresseerde kopers in Zoetermeer een bouwkundige keuring uitgevoerd voor een woning en hierdoor veel regionale bekendheid opgebouwd.

Het bouwkundige keuringsrapport voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor NHG. Woningkeur staat bekend om zijn duidelijke bouwtechnische rapportage! Heeft u interesse? Klik dan hier om uw aanvraag te plaatsen!

 

Uw Huis Laten Keuren Door Woningkeur, uw bouwkundig specialist!