Bouwtechnische keuring (NHG)

De volledige bouwkundige keuring (NHG) kost slechts € 349,- incl. btw. De bouwkundige keuring wordt ook wel bouwkeuring of woningkeuring genoemd, het zijn verschillende namen die hetzelfde betekenen.

Het is verstandig om bij de aankoop of verkoop van uw woning een onafhankelijke bouwkundige (bouwtechnische) keuring uit te laten voeren. Niet alle makelaars bieden hun woningen aan met een dergelijk keuringsrapport, zodat kandidaat kopers snel een indruk krijgen van de staat van hun toekomstige woning. Is er geen bouwkundig rapport voor handen, vraag dan gewoon zelf een keuring aan. U wilt toch zeker weten wat u koopt?

Het bouwkundige (bouwtechnische) rapport is uitgebreid, helder en in begrijpelijke taal geschreven. Het rapport wordt u digitaal toegezonden en voorzien van foto's. Het bouwkundige rapport voldoet aan de eisen die zijn gesteld door Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Tijdens de inspectie wordt de woning van de kruipruimte tot het dak geïnspecteerd.

U krijgt zwart op wit duidelijkheid in:

  • Algemene conditie van kruipruimte tot het dak
  • Gebruikte materialen
  • Kwaliteit van de afwerkingen
  • Advies over bouwkundige verbeteringen  
  • Kostenindicatie voor herstel en/of achterstallig onderhoud (NHG)

Met het bouwkundige rapport staat u sterker met onderhandelen en weet u precies waar u aan toe bent.

Woningkeur Waddinxveen heeft een vast tartief voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring in de regio!

De volledige bouwkundige keuring kost slechts € 349,- incl. btw. (Dit tarief is all-in tot 600m3, daarna geldt er een toeslag van € 25,- voor elke 100m3 erboven).

Bel 088-1005029 voor een afspraak of klik hier voor het aanvraagformulier voor een keuring.

Indien u nog vragen heeft naar aanleiding van het bouwtechnische rapport van de bouwkundige keuring kunt u contact opnemen met Woningkeur Waddinxveen. Omdat u direct contact heeft met de inspecteur die de bouwkundige keuring heeft uitgevoerd blijft u direct betrokken bij de details van de aankoop van uw woning.

 

Uw Huis Bouwkundig Laten Keuren Door Woningkeur, Een Goede Keus!